Blogin takaa

Olen 30-vuotias pääkaupunkiseudulla asuva mies. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri (kansantaloustiede ja rahoitus).

Olen sijoittanut opiskeluajoista lähtien, mutta osakesalkkuni kehitystä olen seurannut tarkemmin vuoden 2016 tienoilta alkaen. Sijoitusvirheitä on tullut tehtyä paljon ja toivottavasti olen pystynyt oppimaan niistä tähän päivään mennessä.

Omalla kohdallani kiinnostus sijoittamista, taloudenpitoa ja erityisesti omistajuutta kohtaan on noussut erityisesti viime vuosien aikana, kun olen kahminut tietoa aiheeseeta kirjoista, foorumeilta, artikkeleista ja videoista enenevissä määrin.

Omalla kohdallani tavoite on jonkinasteinen taloudellinen riippumattomuus, mutta ajatuksissani ei ole jäädä työelämän ulkopuolelle vaikka taloudellinen tilanne sen sallisikin. Uskon, että tulen saavuttamaan taloudellisen riippumattomuuden vuosien kuluessa ja tärkeämpää olisikin miettiä mitä haluan tehdä ja oppia tulevien vuosikymmenien aikana.

Tavoitteeni on pysytellä anonyyminä ja siksi pyrin välttämään henkilökohtaisen ja oman työelämän avaamista tässä blogissa. Aika kertoo tulenko jossain vaiheessa “kaapista ulos”, mutta tällä hetkellä näen, että on parempi kirjoittaa anonyyminä tietyistä sidosryhmistä johtuen.

Tervetuloa seuraamaan omaa kehityskaartani matkalla osaavaa omistamista. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: